Mainile si picioarele dumneavoastra merita sa fie rasfatate, iar dumneavoastra  aveti dreptul la unghii frumos conditionate si la o piele mai moale.

 Va asteptam la Dida Beauty Center cu o multime de nuante, modele si combinatii care sa confere atitudine unghiilor dumneavostre si sa le transforme intr-un accesoriu incontestabil.

 

OPI — The Culture Of Color este recunoscut ca fiind lider in domeniul manichiurii si pedichiurii peste tot in lume, gama impresionanta de produse fiind folosita de majoritatea vedetelor de la Hollywood si nu numai. Lanseaza colectii cu nuante unice care se potrivesc  perfect trendurilor din vestimentatie si accesorii. Din Seattle in Singapore, din New York in New Delhi, din Paris la Hong Kong OPI, este prezent peste tot in lume!

Lacurile ORLY sunt renumite in intreaga lume pentru culori sofisticate, durabilitate si capacitatea de a ramane intacte pe unghii, dar si pentru perioada îndelungata in care persista.

Unghii tehnice cu gel: protectie pe unghia naturala cu gel, extensie cu tipsuri si gel constructie cu gel pe forma, prelungirea patului unghial.

 

Lista Preturi Manichiura/Pedichiura